top of page

Fan Group

Public·5 members

Cum Aflu O Parola BEST


Click Here >>>>> https://urlin.us/2twG1PCum Aflu O Parola BEST


Parola Orange este inițial formată din cele 6 cifre din seria cărții de identitate a titularului abonamentului sau cifrele CUI-ului, dacă abonamentul a fost încheiat pe persoană juridică. Dacă ai schimbat parola și nu ți-o mai amintești, trebuie să:


Parola cartelei este formată inițial din ultimele 6 cifre ale codului numeric personal (CNP) ale titularului de contract. Dacă ți-ai schimbat parola și nu o ții minte, o poți afla de la un operator, prin Serviciul Clienți.


Foarte multe persoane isi seteaza o anumita parola la device-uri si uita sa o noteze intr-o agenda. In acest caz, se intampla foarte des ca utilizatorul sa nu isi mai poata accesa propriul laptop, telefon sau tableta, deoarece a uitat ce parola alesese pentru fiecare dispozitiv. In articolul de mai jos vei gasi cateva sfaturi importante de care trebuie sa tii cont atunci cand te afli intr-o situatie asemanatoare!


Pentru a afișa aceste informații persoanelor de contact din Grupul de lucru, bifați caseta de selectare Afișează subiectul și locația întâlnirii persoanelor de contact cu care mă aflu într-o relație de confidențialitate de tipul Grup de lucru.


Imi este destul de greu sa inteleg cum poti sa-ti uiti parola asa de usor de la calculatorul la care lucrezi zi de zi. Totusi, sunt si situatii cand faci o pauza, pleci in concediu de exemplu, si nu mai deschizi PC-ul pentru o perioada mai indelungata. In acest caz poate fi de inteles.


Bineînțeles că acest program nu vă va fi de niciun folos dacă încercați să aflați parola unei rețele Wireless la care PC-ul în care acesta este rulat nu a avut niciodată acces la rețea, sau dacă de la ultima conectare ați reinstalat sistemul de operare.


incerca da nu imi iasa vreau sa aflu parola de wireless de pe compu unchiului meu el nu o mai stie si eu vreau sa intru de pe laptopu meu, am dow. programu dar nu stiu cum sa ii dau drumu sa imi arate parola :- ma chiui sa caut un tutrorial in care sa imi arate fiecare pas dar nu gasesc, u aici spui doar de program nu si cum sa il folosesti, sau nu vad eu as diri un mail in care sa imi explici fiecare pas care trebuie sa il fac, multumesc frumos


Cam de 1 luna sau chira mai mult timp nu am mai folosit cont-ul meu de Twitter si nu mai stiu parola. Aceasta o aveam scrisa pe o foaie care nu o mai gasesc(era destul de lunga) si chiar si la E-mail-ul cu care am facut acel cont aveam parola la fel. Ce sa fac cum pot sa o sparg sau sa o aflu din nou!


Chestia naspa e ca apare la persoana la care i-ai spar contul o avertizare prin care ii spune ca securitatea contului ii este amenintata si sa schimbe parola cat mai curand, asa mi-a aparut pe Google+ mie.


În cazul în care aţi introdus desenul de deblocare greşit de cinci ori sau codul PIN, în partea de jos a ecranului faceţi un tap pe Forgot Pattern. La unele dispozitive, respectivul mesaj ar putea fi Forgot Password. La acest punct, trebuie să ştiţi parola contului de Gmail. Practic, pe ecran, va apărea un ecran de autentificare în care trebuie să introduceţi adresa de email pe care aţi folosit-o la configurarea aparatului şi parola aferentă accesării acesteia. Dacă datele introduse au fost corecte, pe ecran va fi afişată pagina de configurare a unei noi metode securizare a dispozitivului. În situaţia în care nu cunoaşteţi parola contului Google, apelaţi la un computer, un smartphone sau o tabletă şi încercaţi să o recuperaţi folosind adresa ASTA.


Din acest punct situaţia se complică. Folosind un computer sau o tabletă, intraţi cu browserul posesorului telefonului preferat pe În această fereastră, autentificaţi-vă cu numele de utilizator şi parola aferentă contului respectivului. După aceasta, faceţi un click pe Unlock My Device din meniul din partea stângă a ecranului şi un al doilea click pe Unlock my screen. Automat vi se va încărca o nouă pagină cu un buton în centru intitulat Unlock. După atingerea sa, la câteva secunde distanţă, smartphone-ul va fi deblocat, context în care, puteţi intra în meniul său p
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page